Årsmöte med Öppna Moderater Uppsala län,

Moderaternas kansli, Sturegatan 4B

 

Varmt välkomna till årsmöte med Öppna Moderater Uppsala län 2020!

 

Öppna Moderater är Moderaternas hbt-förbund. Vi vänder oss till alla som delar den moderata grundsynen och som tycker att det är viktigt att jobba med frågor som rör homo-, bisexuella, queera och transpersoner ur ett frihetligt perspektiv.

 

Öppna Moderater som organisation har sin bakgrund i föreningen Gaymoderaterna som bildades i Stockholm 1979. Öppna Moderater Uppsala startades under 2019 och är den första partipolitiska HBT-organisationen i Uppsala län. Nu söker vi stjärnor som vill sitta i styrelsen för verksamhetsåret 2020/2021.

 

Intresseanmälan skickas till valberedningens sammankallande Pasi Huikuri på pasi.huikuri@moderaterna.se. Sista dagen att skicka intresseanmälan är 8 mars.

 

För att äga rösträtt på årsmötet måste du vara medlem i Öppna Moderater Uppsala. Gärna i god tid inför årsmötet. För mer information om hur du går till väga: https://oppnamoderater.se/bli-medlem/. Medlemsskapet kostar 50 kronor utöver ditt partimedlemskap eller MUF-medlemskap.