Årets förbundsstämma som hölls i helgen i Malmö är nu avslutad och en ny styrelse har valts. Stort tack till alla som var med på plats och bidrog till intressanta diskussioner, viktiga beslut och en härlig stämning.

Till hjältarna som avgick från förbundsstyrelsen vill vi rikta ett varmt och stort tack! Fredrik Saweståhl har varit ovärderlig i sin roll som förbundsordförande under dessa år och Jenny Edberg har varit en klippa som vice ordförande. Robert Mellberg, Anders Karlsson och Johan Bergquist har bidragit otroligt mycket och även ni förtjänar ett stort tack. Edith Escobar avgick tidigare under verksamhetsåret och hon förtjänar ett varmt tack för alla sina insatser.

Den nyvalda förbundsstyrelsen vill passa på att tacka för förtroendet och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med distrikten under verksamhetsåret.

Den nya styrelsen består av
Bakre raden fr vänster: Tobias Björk, vice förbundsordförande, Marcus Sköld, ledamot, Alexandra Ward Slotte, ledamot, Hannes Kataja, ledamot, Anders Sundbeck, ledamot.

Den främre raden från vänster: Petra Douhane, ledamot, Anette Heilbrunn Saxby, ledamot, Sophia Ahlin, vice förbundsordförande, Peter Carlström, ledamot (och sedermera vald till kassör), Kim Nilsson, förbundsordförande.

Ej med på bild: Peter Rimsby, ledamot.