Välkommen till en lördag med både Moderata Kvinnor i Skåne & Öppna Moderater SYD 💙Ⓜ️.

Vi börjar dagen 13:00 med MQ-föreläsning där vi gästas av våra tre nya riksdagsledamöter Louise Meijer, Noria Manouchi och Ulrika Heindorff. De ger oss en uppdatering kring läget i riksdagen, men berättar även om sina kandidaturer till riksdagen – hur vägen dit har sett ut för dem ☺️

Vid klockan 15 bjuds alla på god mat och dryck. Efter detta hålls sedan årsmöte för Öppna Moderater Syd. Öppna Moderaters ordförande Fredrik Saweståhl kommer att tala om kommande viktiga valet till Europaparlamentet.

Vi avslutar dagen klockan 16.30!

Anmälan via Facebook är bindande från och med 16 januari. FB eventet hittar ni här.

Har du frågor så skriv i eventet eller kontakta Ulrika Dakouri på ulrika.dakouri(at)moderaterna.se eller Ulrika Heindorff på ulrika.heindorff(at)riksdagen.se.