Den 10 juni smäller det – då är det äntligen dags för årets viktigaste promenad! Moderaterna kommer gå i Malmö Prideparad för alla de som inte kan och för alla de som ännu inte vågar. Vi ska stå upp för det vi tror på: allas lika värde, öppenhet och tolerans.

Alla medlemmar i Moderaterna är självklart varmt välkomna, ålder eller lokalförening spelar ingen roll. Tryck bara i ”ja” i Facebook-evenemanget så räknar vi med dig! Ni hittar länken längre ned i den här artikeln.

Vi kommer att samlas för mingel på Malmökansliet (Hjulhamnsgatan 3b) från kl.11:00. Där kommer det serveras mat och fika. Det kommer även finnas möjlighet att få årets Pride-tröja, måla plakat eller förbereda banderoller.

Paraden startar från Stortorget kl.13:00. Vill man ansluta sig direkt till tåget, är det samling 12:45 på torget.

Moderaternas tåg arrangeras i år av Malmömoderaterna, Öppna Moderater Syd och Malmö MUF. Ansvarig å allas vägnar är Linda Obiedzinski. Har du några frågor eller funderingar? Kontakta henne på 0708-519951, linda.obiedzinski@moderaterna.se eller på Facebook-eventet.

Varm välkommen till årets viktigaste promenad!

FB-event: https://www.facebook.com/events/814342812086184/