Välkommen till Öppna moderater Sydosts årsmöte som går av stapeln fredagen den 2 mars kl 17.30. Årsmötesförhandlingarna inleds klockan 17.30 i Moderatlokalen på Landbrogatan 17 i Karlskrona. Därefter går vi vidare till restaurang NIVÅ där distriktet bjuder på middag.

Mötet är öppet för alla medlemmar men för att delta på middagen efter anmäler du dig till sophia.ahlin@karlskrona.se.

Har du ännu inte betalat din medlemsavgift måste du göra detta senast 26/2 för att garantera att du finns med i medlemslistan. Förnyat medlemskap görs enklast via sms eller shish. Mer info här: https://oppnamoderater.se/bli-medlem/

Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda en vecka innan årsmötet äger rum.

Villl du minimera dig eller någon annan till styrelsen? Kontakta sammankallande i valberedningen på: elin.petersson@moderaterna.se

Hoppas att se så många som möjligt på årsmötet. 🙂

Välkomna

Sophia Ahlin
Ordförande