31 Juli – 6 Augusti deltar Öppna Moderater tillsammans med MUF och Moderaterna i Sveriges största Pride.

Parken
Öppna Moderater har som alltid tillsammans med Moderaterna ett tält i Pride Park, som även den här gången är på Östermalms IP. Tider då tältet är öppet är följande

Onsdag 2/8: 15:30-00:00
Torsdag 3/8: 14:00-00:00
Fredag: 4/8 14:00-01:00
Lördag 5/8: 14:00-01:00

Vårt seminarium
Hur arbetar olika kommuner i länet med HBTQ-frågor och för att skapa en inkluderande miljö? Vi diskuterar tillsammans med en panel bestående av kommunpolitiker från olika kommuner. Som underlag för diskussionen ligger den kommunpolitiska program gällandes HBTQ-frågor som Öppna Moderater har antagit på sin förbundsstämma våren 2017.
Tid: Måndagen den 31 juli kl. 17:00-17:45
Plats: Pride House (Galleri Underlandet), Kulturhuset Sergels Torg 1

Paraden
Lördag den 5 augusti är det dags för Stockholms prideparad, ett av årets roligaste event.

Paraden går av stapeln lördagen den 5 augusti kl. 13:00 från Kungsholmstorg till Östermalms IP.

Starten kommer i år att ligga på Kungsholmen, Norr Mälarstrand, och startpunkten vid Kungsholmstorg, för att sedan slingra sig den ca 4,3 km långa paradvägen genom centrala Stockholm.

Årets paradväg: Kungsholmstorg – Norr Mälarstrand – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen – Östermalms IP. Paraden tar ca 2 h timmar att gå.

Före paraden anordnar Moderata ungdomsförbundet en upptakt på Blasieholmsgatan 4A där vi taggar igång och förbereder oss inför årets prideparad. Efter paradens slut väntar grillning och trevligt häng på samma ställe. Event till båda kommer inom kort.

Stockholm Prides Prideparad är ett narkotika- och alkoholfritt evenemang. Personer som är märkbart berusade kommer inte tillåtas medverka i Moderaternas del av paraden.

Före och efter paraden med MUF

Vi öppnar dörren till Blasieholmen kl. 11.00 för upptakt. Där vi kommer förbereda oss för prideparaden som börjar kl. 13.00.
Efter paraden är alla välkomna tillbaka till Blasieholmen där vi bjuder på buffé. Det kommer att finnas en sluten bar där myndiga kan köpa öl och cider. Preliminär starttid är kl. 16.30.
För att vara med på kvällen behöver vi din anmälan senast den 1 augusti. Anmäl dig här: http://muf.se/pride2017
Frågor?
Kontakta Hanna Werner, projektledare på MUFs Centrala Kansli, på hanna.werner@moderaterna.se