Förbundsstämma Öppna Moderater 2017

PLATS: GÖTEBORG | Förbundet i Västra Götalands kontor, Otterhällegatan 2 Göteborg
DATUM: 2017-04-22 – 2017-04-23 TID: 12:00-12:00

Härmed kallas samtliga distrikt till Förbundsstämma för Öppna Moderater.Förbundsstämman är Öppna Moderaters högsta beslutande organ och där avgörs och väljs våra politiska ståndpunkter och företrädare. På kvällen vankas traditionsenlig stämmomiddag. Vi lovar mycket dans, musik, skratt och tal. På middagen gäller klädkod kavaj.

Datum: 22 april kl. 12:00 – 23 april 2017 kl. 12:00

Plats: Förbundet i Västra Götalands kontor, Otterhällegatan 2 Göteborg

Motioner ska vara förbundet tillhanda senast 7 april klockan 12:00. Motionerna skickas till info@oppnamoderater.se

Handlingar finns att tillgå från den 18 april.

Vill du kandidera till förbundsstyrelsen?
Skriv då ett brev på högst en sida om vem du är, varför du vill kandidera och vad du tycker att förbundet ska prioritera i sitt politiska arbete. Skriv också vilken eller vilka positioner i styrelsen du kandiderar till och vad du skulle kunna bidra med, om du fick uppdraget. Berätta gärna om din kompetens och dina styrkor, men skicka inget CV. Detta gäller ALLA som vill kandidera inklusive nuvarande styrelse.

Skicka ditt mail till valberedning@oppnamoderater.se senast den 19 mars 2017.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta valberedningen på samma adress.

Valberedningen består av Evelina Kogsta (sammankallande), Mozhgan Jalali, Niklas Wykman, Magnus Gärdebring, Thomas Eriksson och Annika Engblom.

Information om resa och boende för dig som är ombud eller sitter i förbundsstyrelsen

Du bokar din egen resa. Förbundet ersätter totalt 1 000 SEK tur och retur. Kvitton mailas till lars.sporrong(@)gmail.com, glöm inte att meddela utbetalningsuppgifter.

Förbundet står även för ditt boendet. Du måste anmäla dig via detta formulär för att få ett rum. Vi kommer tillsammans att bo på Comfort Hotel, för mer information om hotellet se länken nedan. https://www.nordicchoicehotels.se/comfort/comfort-hotel-goteborg/

För frågor angående stämman, middag eller boende kontakta Tobias Björk på bjorkto(@)gmail.com eller telefonnummer 0761 35 72 20.
För dig som inte sitter i förbundsstyrelsen eller är ombud finns det möjlighet att boka boende via förbundet på Comfort Hotel, priset ligger på 1100 SEK för enkelrum. Samma sak gäller stämmomiddagen, priset är 450 SEK per person.

Varmt välkomna till Göteborg!