Edith Escobar, vice förbundsordförande Öppna Moderater, Christer Wallin (M), oppositionsråd Lunds kommun och Mats Helmfrids (M), första namn till Regionen Mellanvalkretsen, skriver på QX debatt inför Lundapride på lördag.

”Vi moderater vill minska, både de fysiska hindren och de mentala hindren som ibland stoppar oss från att inse hur viktigt det är att se alla människors lika värde och rätt till att själv få välja och utforma sina liv.

Det är inte endast en lördag eftermiddag som vi moderater vill vara med, utan alla andra dagar på året för att se till att vi har ett samhälle lika för alla, oavsett om man är HBTQ-person eller inte, oavsett ålder, kön eller etnicitet. Vi vill att alla människor ska känna sig inkluderade både i Lund och i alla kommuner runtom i landet.”

Hela artikeln kan ni läsa här: https://www.qx.se/samhalle/164451/qx-debatt-lund-ar-fyllt-av-hinder-och-sparrade-gator/