Härmed kallas samtliga distrikt till Förbundsstämma för Öppna Moderater.Förbundsstämman är Öppna Moderaters högsta beslutande organ och där avgörs och väljs våra politiska ståndpunkter och företrädare. På kvällen vankas vår traditionsenliga stämmomiddag. Vi lovar mycket god mat, dryck, musik, skratt och tal. Vår partiledare Ulf Kristersson är bokad som talare och inledningstalar på stämman lördag 28 april kl 13:00!

 

Datum: 28 april kl. 12:00 – 29 april 2018 kl. 12:00

Plats: Best Western Plus Sthlm Bromma

Länk till anmälan: https://goo.gl/forms/SKFExMqid4utHhdm2

 

Motioner ska vara förbundet tillhanda senast 14 april kl 23:59. Motionerna skickas till info@oppnamoderater.se

Handlingar finns att tillgå från den 21 april.

Vill du kandidera till förbundsstyrelsen?
Skriv då ett brev på högst en sida om vem du är, varför du vill kandidera och vad du tycker att förbundet ska prioritera i sitt politiska arbete. Skriv också vilken eller vilka positioner i styrelsen du kandiderar till och vad du skulle kunna bidra med, om du fick uppdraget. Berätta gärna om din kompetens och dina styrkor, men skicka inget CV. Detta gäller ALLA som vill kandidera inklusive nuvarande styrelse.

Skicka ditt mail till valberedning@oppnamoderater.se senast den 30 mars 2018.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta valberedningen på samma adress.

Valberedningen består av Evelina Kogsta (smk), Åsa Coenraads, Annika Engblom, Thomas Eriksson, Margareta Cederfelt och Johan Fält.

Information om resa och boende för dig som är ombud eller sitter i förbundsstyrelsen

Du bokar din egen resa. Förbundet ersätter totalt 1 200 SEK tur och retur. Kvitton mailas till lars.sporrong@moderaterna.se. Glöm inte att meddela utbetalningsuppgifter så som bank, clearing- och kontonummer.

Förbundet står även för ditt boendet. Du måste anmäla dig via detta formulär för att få ett rum. Vi kommer tillsammans att bo på Best Western Plus Sthlm Bromma. För mer information om hotellet se länken nedan. https://www.stockholmbrommahotel.se/

För frågor angående stämman, middag eller boende kontakta Jonas Hellsten med mail jonas.hellsten@moderaterna.se eller telefonnummer 070 55 666 00.

För dig som inte sitter i förbundsstyrelsen eller är ombud (observatör) finns det möjlighet att boka boende via förbundet på Best Western Plus Sthlm Bromma, priset ligger på 895 SEK för enkelrum. Samma sak gäller stämmomiddagen, priset är då 500 SEK per kuvert.

Varmt välkomna till Bromma!