Välkommen till Öppna Moderater Syds årsmöte som i år äger rum lördagen den 10:e februari kl. 14.00 på Skånemoderaternas kansli, Hans Michelsensgatan 9 i Malmö.

Årsmötet vänder sig till samtliga betalande medlemmar.

Program i korthet

Årsmötet inleds kl.14.00 med sedvanliga stämmoförhandlingar, vi kommer välja en ny distriktsstyrelse för kommande verksamhetsår och behandla eventuella inkomna motioner och propositioner.

Årsmötet gästas av författaren, debattören och riksdagskandidat Ann Heberlein, Öppna Moderaters förbundsordförande Fredrik Saweståhl och moderat oppositionsråd från Lund Christer Wallin.

Vi kommer även ha äran att gästas av Mats Helmfrid, Lunds valledare med lång politisk erfarenhet, som kommer att tala om Valet 2018 under rubriken ”Så vinner vi. ÖM kan bidra till valseger!”

Dricka, tilltugg och mingel kommer bjudas på.

Om du deltar i årsmötet anmäl dig gärna till Edith.EscobarMedina@moderaterna.se. Länk till Facebook-eventet hittar ni här: https://www.facebook.com/events/2041584996071159/.

Är du intresserad av att skriva en motion och att den behandlas under årsmötet. Skicka den till Edith.EscobarMedina@moderaterna.se senast 2:a februari

Varmt välkomna

Edith Escobar
Distriktsordförande
Öppna moderater SYD