Många nya Öppna Moderater

Öppna Moderater – Moderaternas hbt-förbund har vuxit mycket under det senaste året. Vi kan också stolt presentera resultatet av vår medlemsvärvartävling som pågått 15 oktober till 15 november. Totalt ökade vi med drygt 40 medlemmar under veckorna och tävlingens vinnare blev Dan Ishaq från Lund och Öppna Moderater Syd med 12 värvade.

Vi säger stort grattis till Dan som vinner ett presentkort på ticket.se och vi har också passat på att be Dan om svar på några frågor

– Vilket är dina bästa värvarknep?
Det absolut bästa värvarknepet jag har är att våga tala med dina närmaste vänner och beskriva vad ett medlemskap innebär – ju fler vi vågar fråga desto fler kommer att bli medlemmar!

– Varför är det viktigt att vara med i Öppna Moderater?
Öppna Moderater är vår främsta rörelse för ökad frihet när det kommer till hbtq-personer och allas lika rättigheter. Alla vi Moderater är för tolerans och frihet men det är i Öppna Moderater som debatten är som störst kring dessa frågor och där politiken formas. Frågorna är många och debatterna likaså. Vi kan alltid bli bättre. Med fler medlemmar kan vi påverka mer och föra vår politik framåt.

– Vad ska du göra med priset?
Jag ska ut och resa och upptäcka någon häftig plats i världen tillsammans med min flickvän.